lunes, 16 de marzo de 2009


"L'ARE: l'escenificació d'un model de creixement sense sentit"
Aquest és el nom que hem donat al cicle de 4 xerrades per donar a conèixer altres aspectes de l'ARE i el creixement urbanístic. Organitzades per Revolució Verda, CEIM i la mateixa Associació de Veïns del Casc Antic, aquestes xerrades pretenen portar el debat sobre el futur d'Olesa a diferents entitats veïnals del poble.

1 Diumenge 22 de març a les 19h. al local de l'A.V. de la Central, situat a la Pl. Païssos Catalans bxs., bl.1. Xerrada-debat amb el títol "l'ARE, un model de creixement insostenible" amb Toni Altayi0, membre d'ADENC i de la campanya contra el 4art cinturò.

2 Diumenge 5 d'abril a les19h. al Centre Social l'Espardenyeria (que ja estarà inaugurat!) al c/Esglèsia 35. Passi del video "El forat de la vergonya" i debat obert.

3 Dijous 16 d'abril a les 20h. al Centre Cívic Sant Bernat, situat a la Ctra. de la Puda s/n. Xerrada-debat amb el títol "Creixement i serveis a Olesa" amb Daniel Corsino Fernandez, ex-president de l'A.V. Sant Bernat.

4 Diumenge 26 d'abril a les 19h. al local de l'A.V. de la Rambla-Eixample al c/de l'Escorxador 18. Xerrada-debat amb el títol "Alternatives al creixement" amb un membre de l'Entesa pel Decreixement.


Trobareu més informació respecte l'ARE al blog olesa-no-are.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario